Casa Calderon

Casa Calderon Klicka för större bild

Casa Calderon är ett fräscht och nyrenoverat hus av den typ som dominerar stadsbilden i Barbate och i de flesta äldre spanska städer, där de står vitputsade och tätt sammanbyggda längs med gatan.
Huset ligger på en liten parallellgata till Avenida del Mar, som är Barbates huvudstråk kring vilket de flesta av stadens små butiker är samlade.

Playa del Carmen

På ett avstånd av några hundra meter ligger också stranden i Barbate, Playa Nuestra Señora del Carmen, och strandpromenaden där man hittar otaliga små restauranger och barer med utsikt över Atlanten.

Se läget i stan    Se med Google Earth

Huset har tre våningar, som förbinds med en spiraltrappa och tillsammans ger en boyta på ca 55 kvadratmeter. Genom entrén når man direkt från gatan bottenvåningen med hall, kök, vardagsrum och badrum.

Takterassen

På andra våningen ligger två sovrum, det större har en dubbelsäng och en liten balkong ut mot gatan, det mindre har en bred (105 cm) enkelsäng.

Den översta våningen rymmer ett litet sovrum som ligger i direkt anslutning till husets stora takterass.

Stora sovrummet har även en fåtåölj som kan ställas om till säng och ge en extra sovplats för ett barn (upp till 12 år). Vidare finns en stor uppblåsbar madrass (120 cm) för tillfälliga gäster.

 

Klicka på bilderna nedan för att se dem i ett större format:

Entréhallen Köket Köket Köket Matplatsen Vardagsrummet Badrummet Trappan Andra våningen Första sovrummet Andra sovrummet TrappanLilla sovrummetTakterassen Takterassen


www.casacalderon.se - start

uppdaterad 29.01.12